Tarieven

Wat kost mediation?

De kosten voor mediation zijn aanzienlijk gunstiger dan de kosten van een procedure voor de Rechtbank. Vergelijk onderstaande tarieven maar eens met het uurtarief van een advocaat. En in dat geval moeten de kosten, van de gerechtelijke procedure, daarbij worden opgeteld.

Wanneer je kiest voor mij als mediator, zal de oplossing vaak binnen afzienbare tijd, gemiddeld 5 sessies van 2 uur, bereikt kunnen worden. Hierdoor blijven de kosten beperkt.

Locatie

Je bent tijdens kantooruren van harte welkom in mijn praktijkruimte in Rhenen. Ik heb hier een rustige spreekruimte aan huis.

Mocht een afspraak in Rhenen je niet gelegen komen, dan kom ik naar jouw locatie of een andere locatie naar keuze. Voor de heen- en terugreis reken ik in dat geval een tarief naar kilometers.

De data en tijden kunnen we in overleg bepalen. Ik ben hierin flexibel. Zo ben ik ook ‘s avonds of in het weekend beschikbaar, mocht je niet in de gelegenheid zijn om tijdens kantooruren af te spreken.

De kosten voor mediation zijn afhankelijk van de aard van de werkzaamheden (exclusief BTW):

Mediation tussen twee partijen
(Co-)Mediation met meer dan twee partijen
Juridisch advies
Reiskosten
Externe kosten (zoals zaalhuur, lunch en/of diner)

: € 100,00 per uur
: € 125,00 per uur
: € 100,00 per uur.
: €     0,30 per km, incl
: voor rekening van partijen

De kosten voor de mediation worden, normaal gesproken, over alle partijen verdeeld.
Afspraken die minder dan 4 uur van te voren worden afgezegd, worden volledig in rekening gebracht.

Contact

Wanneer je denkt dat mediation de oplossing voor je is, wacht dan niet langer. Er kan meestal op korte termijn een eerste afspraak gemaakt worden. Gun jezelf de innerlijke rust van een ontspannen relatie met collegae, familie of buren. Ik help je er graag bij.

Mediator Van de Loo is interessant voor bedrijven en personen uit de plaatsen Arnhem, Amersfoort, Nijmegen, Veenendaal, Ede, Wageningen, Oosterbeek,  Barneveld, Rhenen, Opheusden, Kesteren, Tiel en omgeving.