Van de Loo

Van de Loo – mediation en juridisch advies

Wanneer je in een conflict verwikkeld bent, ben je altijd op zoek naar een oplossing. Soms lukt dat niet. Jij doet je best, maar de ‘tegenpartij’ werkt niet mee. Wat eerst een verschil van mening of inzicht was, wordt een aanhoudend conflict. Omdat mensen van nature de wens hebben om in harmonie samen te leven en te werken, heeft een conflict vaak een negatieve invloed op de gemoedstoestand van beide partijen.

Natuurlijk wil je er samen uitkomen en wil je de relatie kunnen voortzetten. Vaak kan dat ook niet anders omdat je samen moet werken, in dezelfde buurt woont of tot dezelfde familie behoort. Maar je wil ook niet direct toegeven, omdat je achter je standpunt staat. En dat is logisch.

Een conflict zorgt voor stress, slapeloosheid, depressie en wanhoop

De meeste mensen, die bij mij komen voor mediation, geven aan dat zij:Arbeidsconflict gevolgen

  • gestrest zijn
  • niet goed meer slapen
  • ongewenst gedrag ontwikkelen
  • gedeprimeerd raken
  • wanhopig zijn

Vaak hebben zij de invloed, die conflicten hebben op ons als mens, onderschat. Ze hebben lang gewacht, totdat ze merkten dat hun gezondheid eronder ging lijden. Daarna gingen zij op zoek naar iemand die hen kon helpen. Dat kan ook eerder.

Een mediator zorgt ervoor dat de partijen in gesprek komen

Als je er samen uit wilt komen, waarbij elk standpunt wordt gehoord en belangrijk is, is mediation (conflictbemiddeling) een goede weg. Mensen denken vaak dat ze lijnrecht tegenover elkaar staan, maar dat is zelden het geval. Nadat alle meningen zijn geƫvalueerd, blijkt vaker wel dan niet, dat er een oplossing is die rekening houdt met het belang van beide partijen.

Ik, Maurits van de Loo, ben mediator en bemiddel als onafhankelijke derde tussen jou en de ander. Kwaliteit, rust, en vertrouwen zijn daarbij sleutelwoorden.

Je bent bij mij aan het goede adres voor bemiddeling in:

Een vrijblijvend introductiegesprek

Ik merk dat mensen twijfelen of zij in een situatie zitten waarbij mediation kan helpen. Ze vinden vaak dat ze hun probleem zelf moeten kunnen oplossen. Als je echter snel aan de bel trekt, voorkom je dat een conflict uit de hand loopt. Vaak is het dan mogelijk om binnen drie of vier sessies naar een oplossing te werken.

Ik bespreek graag met je hoe ik kan helpen bij jouw specifieke probleem. Voor mijn contactgegevens klik je op de onderstaande button:

Mediator Van de Loo is interessant voor bedrijven en personen uit de plaatsen Arnhem, Den Bosch, Tiel, Amersfoort, Nijmegen, Veenendaal, Ede, Wageningen, Oosterbeek en Barneveld.